Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-вероятно си я изпуснал и си заключил волана, защото не му трява много. Аз понеже излизам в много тесен гараж и мога да си отворя вратата само до първото застопорено положение, постояно го заключвам, защото се подпирам на него и забелязах, че просто трябва малко да го завъртиш и ще се случи.
    '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

• Ще рискувам и ще отида днеска до Студентски, че трябва да прибирам един приятел, пък дано си прав и всичко е наред. Ще карам по-кротко и така.

Comment

• Поправете ме ако греша но ако ти изгасне в движение колата оставаш на контакт , а на контакт воланът не може да се заключи ?
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Ако всичко е наред, би трябвало да се заключва чак след като се извади ключа.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Привет колеги,един приятел търси скорости(ръчни) за 156-ца 2.4 20V 175коня,аз съм пуснал тема в купува,но питането ми е от друго кутия става ли или трябва да е само от 2.4 20V 175кс?

Comment

• Колеги , този кабел за какво е , трябва ли да е включен някъде?
              Attached Files

Comment

• Малко мяза на тоя за антената.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                  Малко мяза на тоя за антената.

Ми не знам.. без него си имам радио , от когато колата е в мен ей така си седи а на радиото мисля че няма букса за него ...

Comment

• Здравейте,
                    искам да Ви попитам нормално ли е колата ми да е ноември 2003, а софтуера ми да бъде D041 с дата 08/01/2005? Колата е 147 1.9 JTD

Comment

• Май беше споменал, че са я врътнали със 100к назад, може еку-то да не е от твоята кола, или пък да е твоето но да е бил обновен софтуера. Имаше един параметър за брой презаписвания, виж него.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                        Ми не знам.. без него си имам радио , от когато колата е в мен ей така си седи а на радиото мисля че няма букса за него ...
                        оригинална стърчаща антена на покрива имаш ли ?
                        Да не е за навигацията ?
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

• Това е антена за фабричен телефон...
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                            оригинална стърчаща антена на покрива имаш ли ?
                            Да не е за навигацията ?

Дам там си е ... за навигация съмнявам се ..

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                            Това е антена за фабричен телефон...

Мога ли да имам фабричен телефон ? Това не го знаех

Comment

• Един бърз въпрос. Разбил се е тампона на задна дясна напречна щанга. Може ли само проблемната щанда да сменя или е желателно и четирите? Как подяволите се сваля от към макферсона,че гледам не е на шестостен ?
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                                Един бърз въпрос. Разбил се е тампона на задна дясна напречна щанга. Може ли само проблемната щанда да сменя или е желателно и четирите? Как подяволите се сваля от към макферсона,че гледам не е на шестостен ?
                                С голяяяяяям тръбен ключ се раздвижва и после бой с чука до посиняване. Целия дълъг болт трябва да извадиш. Тия са по-старите без шестостен. Ако не си тежък силовак ич не се закачай, само ще си загубиш времето
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X